كل سنة وانتم طيبين
وعيد سعيد عليكم وعلينا
النهاردة حاجرب معاكم طريقة سمعتها من صحبتى
الكب كيك الفراخ
وطبعا لانى خوافةفقلت اجرب معاكم
ولو طلعت حلوة ابعتهلكم
تعالوا نشوف
حنحتاج صدور فراخ الكمية اللى انتى عايزاها
انا هنا عملت اربع قطع بس علشان كنت خايفة لتطلع وحشة بس بعد مادوقتها قلت ياريتنى كنت عملت اكتر
المهم حتجيبى الصدور وتغسليها وتبليها بالتتبيلة الخاصة بيكى وانا حقولكم على طريقتى السرية فى تتبيل البانية والبوفتيك واللى الكل بيتجنن من حلاوتها
شوفى يا ستى
بصلة متوسطة متقطعة صغير
ملح وفلفل
معلقة صغيرة نعناع ناشف
ومعلقة زعتر ناشف
معلقة زنجبيل
معلقة سماق
معلقة كزبرة مطحونة
فصين توم مدقوقين كويس ودقيق
نخلط كلة فى حلة غويطة مع شوية مية لغاية متبقى التتبيلة قوامها كويس لو لاقيتها ماسكة زيادة ضيفى مية ولو سايلة ضيفى شوية دقيق
وبعدين نحط البانية فيها
وحطيها فى التلاجة من بالليل للصبح
تانى يوم هاتى صينية الكب كيك وحطى فى العينتين اللى فى النص مية
علشان بخار المية يسوى الفراخ وميخليهاش تنشف
وحطى زيت فى العيون اللى حوالين المية
وبعدين ادهنى الجوانب بالزيت
دلوقتى هاتى قطع البانية وحطى ضهرها بس فى البقسماط
ورصى القطع فى العيون اللى فيها زيت زى كدا
ودلوقتى حنجيب بسطرمة نقطعها قطع وجبنة رومى مقطعة وفلفل رومى مكعبات وطماطم مكعبات وفلفل شطة اخضر مطحون وممكن تضيفى زيتون زى ما انتى عايزة
ونخلطهم ونحشى بيهم قطع البانية
ودلوقتى نقفل جوانب البانية على بعضها بالشكل دة
ندخل الصينية الفرن ونفتح عليها من فوق ومن تحت
بس متسبيهاش كتير لاحسن تتحرق
ودة شكلها بعد ما خرجت
ومش عايزة اقولكم على الطعمة والريحة يمممم يمممم
بالف هنا وشفا
وعيد سعيد عليكم وعلينا
النهاردة حاجرب معاكم طريقة سمعتها من صحبتى
الكب كيك الفراخ
وطبعا لانى خوافةفقلت اجرب معاكم
ولو طلعت حلوة ابعتهلكم
تعالوا نشوف
حنحتاج صدور فراخ الكمية اللى انتى عايزاها
انا هنا عملت اربع قطع بس علشان كنت خايفة لتطلع وحشة بس بعد مادوقتها قلت ياريتنى كنت عملت اكتر
المهم حتجيبى الصدور وتغسليها وتبليها بالتتبيلة الخاصة بيكى وانا حقولكم على طريقتى السرية فى تتبيل البانية والبوفتيك واللى الكل بيتجنن من حلاوتها
شوفى يا ستى
بصلة متوسطة متقطعة صغير
ملح وفلفل
معلقة صغيرة نعناع ناشف
ومعلقة زعتر ناشف
معلقة زنجبيل
معلقة سماق
معلقة كزبرة مطحونة
فصين توم مدقوقين كويس ودقيق
نخلط كلة فى حلة غويطة مع شوية مية لغاية متبقى التتبيلة قوامها كويس لو لاقيتها ماسكة زيادة ضيفى مية ولو سايلة ضيفى شوية دقيق
وبعدين نحط البانية فيها
وحطيها فى التلاجة من بالليل للصبح
تانى يوم هاتى صينية الكب كيك وحطى فى العينتين اللى فى النص مية
علشان بخار المية يسوى الفراخ وميخليهاش تنشف
وحطى زيت فى العيون اللى حوالين المية
وبعدين ادهنى الجوانب بالزيت
دلوقتى هاتى قطع البانية وحطى ضهرها بس فى البقسماط
ورصى القطع فى العيون اللى فيها زيت زى كدا
ودلوقتى حنجيب بسطرمة نقطعها قطع وجبنة رومى مقطعة وفلفل رومى مكعبات وطماطم مكعبات وفلفل شطة اخضر مطحون وممكن تضيفى زيتون زى ما انتى عايزة
ونخلطهم ونحشى بيهم قطع البانية
ودلوقتى نقفل جوانب البانية على بعضها بالشكل دة
ندخل الصينية الفرن ونفتح عليها من فوق ومن تحت
بس متسبيهاش كتير لاحسن تتحرق
ودة شكلها بعد ما خرجت
ومش عايزة اقولكم على الطعمة والريحة يمممم يمممم
بالف هنا وشفا