هدخل فى الموضوع على طول طبعا العيد كان كله لحمة ماما ادتنى لحمة وطنط حماتى ادتنى لحمة وانا اشتريت لحمة المهم كان عندى دهن كتييييير ولحمة كمان كتير ههههه خير ربنا كتير والحمد لله
فقولت اعمل اللحمة والكبدة على طريقة زمااااااااااان
يعنى الطريقة دى للحمة او الكبدة بس انا النهاردة عاملة كبدة
لما يكون عندك دهن كتير فى اللحمة ومش بتحبى تاكليه اوعى ترميه اما انك تعملى به شوربه او تسيحيه ويبقى سمنة او تعملى بيه اللحمة والكبدة
اولا هتجيبى حلة وتحطى فيها الدهن اللى عندك
وتحطى معاها الكبدة انا مطلعاها من الفريزر طبعا كانت مغسولة وصفتها من الماء وحطتيها فى كيس فى الفريزر زلما اجى اطبخها اطلعها قبلها بيوم بليل فى التلاجة تحت فهية كانت لسة مافكتش عالاخر بس عادى ودى الصورة
ونحطلها ملحها وفلفل اسود بس
ونغطى الحلة وعالنار وتكون النار متوسطة يعنى لا عالية ولا واطية
بعد كدة نسيبها لحد ما لونها يتغير وتنزل مايتها يعنى حاولى ماتفتحيش الحلة غير بعد 10 دقايق كدة هيكون لونها اتغير تحطى ورقتين لورا و 2 حبهان وتوطى النار
ونقفل الغطا ونسيبها تانى شويه وبعدين هنلاقى الدهن ساح وبقى سمن وتلاقى الكبدة بتتحمر وبتاخد لون جميل اوى تاخدى بالك لتتحرق تقلبى كل شوية لحد ما لونها يبقى بنى كدة وحلو
اذا كانت لسة ماستوتش هنحط ميه قليلةجدا ونوطى النار ونغطى الحلة ونتركها لحد ماتستوى وفى اخر دقيقتين نعصر نص ليمونة يا عينى يا عينى
وبالهنا والشفا
بجد طعمها جميل جدا جدا وممكن تعملى كدة بالظبط مع اللحمة بس قطعيها مكعبات صغيرة مش كبيرة اوى ولا صغيرة اوى يعنى
وعلى فكرة برضه ممكن تاخدى السمن اللى فى الحلة دة تطبخى بيه رز او تحمرى بصلة وبيدى طعم جميل اوى فى الاكل و اهو توفير منه وفتلو ههههههههههه مش بيقولوا كدة برضه
ماتنسوووووووووووووووووووووووووووووش التقييييييييييييييييييييم والردووووووووووووود ربنا يخليكوا